Jdi na obsah Jdi na menu
 


Něco se chystá

2007-m__-let_-vysoko....jpg

MÍČ NA RADLICKÉM HŘIŠTI LETÍ VYSOKO... již na konec patnácté sezony SKZ. Pomalu se blíží čas zavzpomínat a připravit mohutné oslavy k patnácti letům. Mladá garda Dolly, Jenda, Tomáš, Mirí, Pavlos, Fany, Kořka už sice pomalu spřádá plány, jak za rok vyzrát na bandu INTERNACIONÁLŮ SKZ, předtím ale ještě smete Brno 9:2. Radlický klub tím dál natahuje šňůru triumfů - na konci prázdnin 2007 může v radlické putyce zapít už sedmiletou neporazitelnost!

 

Zápas z 16. července 2006 znamenal mnohem víc, než jen zakulacení počtu výher SKZ na padesát. Týmu, který po deseti letech úspěchů z větší části vystřídal slavnou partu, ukázal, že nehraje jen sobě pro radost. Mužstvo kolem dvou Tomášů, Pavla, Míry, Fandy, Honzy, Zdeňka pochopilo, že navazuje na letité tradice - a píše další dějiny klubu.

Proto také nadšeně zareagovalo na Davidův nápad připravit na rok 2008 bouřlivé oslavy 15 let SKZ RADLICE„A nepřichystáš něco už letos?“ - z těch vět bylo jasné, že mladí o propojení se slavnou historií hodně stojí. Když se k tomu přidala i povzbuzení od Honzy Vlčka a spol. „nedomluvíš nějakej fotbal?“, bylo jasno: je třeba jednat ve velkém!

Fotbalisté Radlic ale ještě před tím musejí napsat do historie Sportovního Klubu Zoufalců další zářez s názvem „Sezona číslo 15" -  čili léto 2007.

Soupeřem je KŘÍDLOVICKÁ BRNO a sestava Dolly - Jenda, Tomáš -  Mirí, Pavlos - Fany, Kořka si proti táboru kráčí od prvních minut pro jednoznačnou výhru 9:2.

Zoufalci tím dál natahují šňůru triumfů - na konci prázdnin 2007 si mohou připít na sedmiletou neporazitelnost. Poslední, kdo připravil Radlice „o body“, byl na Silvestra 2000 v trochu klaunovském zápase Volfířov. Opravdické střetnutí prohrál SKZ naposledy prvního srpna 1998 s FDE Blána 0:1.

Příští rok se má ale všechno změnit…

 

SKZ RADLICE 2007

Tomáš DOLEŽAL - Honza LOJKA, Tomáš LOJKA - Míra URBÁNEK, Pavel URBÁNEK, Fanda VANĚK (Zdeněk KOŘÍNEK).

 

PATNÁCTÉ LÉTO

SKZ - BRNO 9:2 střelci branek se nedochovali. Hráno v létě 2007.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář