Jdi na obsah Jdi na menu
 


2005.jpg

SOUHRA. Čahoun Pavel čeká na hlavu, Fanda míč z rohu jistí pohledem. S Brnem hrají letos Radlice dvakrát. Oba duely vyhrají…

 

Ukolébaní úspěchy?

Že by se z výher SKZ Radlice nad KŘÍDLOVICKOU stala rutina nehodná zápisu? Buď či suď, ze třinácté sezony respektive dvou duelů s BRNEM se týmu, hrajícímu už čtvrtým rokem v novém složení, nedochová jediný zápis. Jen ústně složená přísaha: S táborem jsme hráli dvakrát a dvakrát vyhráli. Jednou o tři a podruhé o čtyři góly.

„Časem jsme si na to sedli, ale bohužel detaily - data zápasů, střelce branek - si nikdo z kluků nepamatuje. Z Radličáků na zápasy téměř nikdo nechodil, poctivě jen Ivulka, Káťa, Pavlínka. Kluci si to většinou domlouvali pár dní dopředu, takže jsem chyběla i já. Dozvěděla jsem se to den předem a už jsem nestačila dojet,“ říká Hanka z fotbalové chalupy od Erika a spol., která coby správná manažerka jinak zachránila veškeré paměti mladé éry SKZ. „Je to vážně škoda. Kdybychom v té době věděli, že David o SKZ napíše knížku a založí internetové stránky, někdo by se o dokumentaci postaral,“ lituje s odstupem.

 

SKZ RADLICE 2005

Míra URBÁNEK - Pavel URBÁNEK, Honza LOJKA (Tomáš LOJKA) - Fanda VANĚK, Zdeněk KOŘÍNEK.

 

TŘINÁCTÉ LÉTO

SKZ - BRNO 5:2 střelci branek se nedochovali. Hráno v létě 2005.
SKZ - BRNO 7:3 střelci branek se nedochovali. Hráno v létě 2005.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Poděkování Hance

(David, 11. 7. 2016 15:41)

Střelci z roku 2005 a 2007, to je detail, maličkost... Hlavně, že jsi zachránila všechny další statistiky, milá Hanko!

Vzpomněl jsem si, co se píše na "fotbalovém" pohledu tvé sestře Ivě v záložce sezony 1994. Zasloužíš si, Hani, úplně stejnou pochvalu.

Tedy:

Hance zvlášť pusinko na čelíčko za velkou službu, kterou pro SKZ RADLICE vykonala!