Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krize středního věku?

2001.jpg

NEVISELY ZBYTEČNĚ. SKZ propotil dresy i v prvním létě nového století. 

 

Sakryš, je to těžké. Klepák loni Radlice vyhnaly s ostudou 11:5, Křídlovická Brno se pořád cítí jako spráskaný pes po 9:4 z předpředloňska, Indiáni se museli z radlických lesů odstěhovat - a s nimi i spřízněné Jedovnice. S kým, probůh, budeme hrát?

Naštěstí sousední VOLFÍŘOV se na úplném sklonku milenia v rozšafném silvestrovském mači konečně dočkal výhry 9:7, v desátém vzájemném zápase tím zkorigoval bilanci s Radlicemi na jednu výhru, devět porážek (skóre 41:98) a nic mu tak nebránilo přijmout výzvu na zápas č. 11.

Radlice vsadily na kořeny. A staré partě dávno -cetiletých, nikoliv náctiletých  to klapalo jako zamlada. V útoku si náramně rozuměli dva Davidové, vzadu je pojistili Radim se Šlápim a v brance Roman.

Výsledek? Střelecké hody a výhra 13:9. Kluci - pořád vám to jde! Krize středního věku sice asi pohltila téměř veškeré soupeře kilometry od Radlic, ale bandu sportovně nadšených Zoufalců pořád ještě ne.

Byla by to škoda. Vždyť příští léto vstoupí SKZ už do své desáté sezony! 


SKZ RADLICE 2001

Roman SOUDEK - Radim ŠTASTNÝ, Martin ŠLÁPOTA (URBÁNEK ml.) - David KOLAŘÍK, David ŠPRINCL (Zdenda KOŘÍNEK)

 

DEVÁTÉ LÉTO
SKZ - Volfířov 13:9 (6:4) Šprincl 9, Kolařík 2, Šlápota, R. Šťastný. Hráno 7. 7. 2001.

sezona-2001.jpg

CO ZASEKÁVÁME? S odstupem let vidíme věci jinak. Kronika píše v roce 2001 o odplatě za Silvestra 2000. Dneska jsme ale hlavně rádi, že ani devátá sezona nebyla bez zápisu. A také desátá, jedenáctá, dvanáctá, třináctá, čtrnáctá, patnáctá, šestnáctá, sedmnáctá, osmnáctá, devatenáctá, dvacátá, jednadvacátá, dvaadvacátá, třiadvacátá, čtyřiadvacátá…

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Moc pěknej oddechovej čas, Zoufalci!

(Fany, 11. 7. 2016 13:39)


Já takhle oddechovat, tak ráno necítím nohy...